ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ IQ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (STAR.GR, 2023/11/27)

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ:
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ
ΜΕ ΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ IQ
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Τι και αν ξέραμε ως τώρα ότι η εξυπνότερη της ελληνικής τηλεόρασης είναι η Πηνελόπη Μουρίκη που λύνει κάθε… περίεργη υπόθεση με IQ 160;

Ε, λοιπόν ο ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής Ευάγγελος Κατσιούλης έχει μία από τις υψηλότερες καταγεγραμμένες επιδόσεις νοημοσύνης ενηλίκων στον κόσμο με δείκτη IQ 205.

Πρόκειται για μια επίδοση που στατιστικά αναμένεται μόνο από 1 άτομο σε 30 δισεκατομμύρια μη επιλεγμένου γενικού πληθυσμού. Πάμε να τον γνωρίσουμε!

O Ευάγγελος Κατσιούλης διατηρεί το ιδιωτικό του ιατρείο στη Θεσσαλονίκη. Είναι Διδάκτωρ Ψυχοφαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διαθέτει μεταπτυχιακές σπουδές στην Ιατρική Πληροφορική και την Φιλοσοφία.

Είναι γνωστός και μέσα από τα βίντεο που αναρτά στο διαδίκτυο όπου μοιράζεται σεμινάρια και συζητήσεις ψυχολογικού, φιλοσοφικού και κοινωνικού ενδιαφέροντος. Μάλιστα, έχει διακριθεί σε διαγωνισμό της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας, έχει κατακτήσει την πρώτη θέση σε δύο παγκόσμιους διαγωνισμούς νοημοσύνης, και είναι ιδρυτής επτά παγκόσμιων κοινοτήτων Υψηλής Νοημοσύνης.

Το προσωπικό του motto που εκφράζει τη ζωή του αποδίδεται με την προσφιλή δήλωσή του:
«Τίμα τον εαυτό σου».

Εγκλεισμός και βία: Σχετίζονται μεταξύ τους; – Τι απαντά ο ψυχίατρος

Ο ίδιος μιλώντας στην karfitsa, απάντησε στο εάν τα μακρόχρονα lockdown που επιβλήθηκαν για υγειονομικούς λόγους πυροδότησαν την έξαρση της βίας και των γυναικοκτονιών.

«Θα έλεγα ότι θα ήταν υπερβολή οποιοσδήποτε να αποδώσει στα lockdowns την αύξηση των περιστατικών βίας και ειδικά με μοιραία κατάληξη απέναντι σε γυναίκες. Είναι γενικά γνωστό ότι οι περιοριστικές συνθήκες προκαλούν αντιδράσεις από την πλευρά των περιοριζόμενων. Πολύ λίγοι μπορούν πλήρως να αποδεχτούν και να προσαρμοστούν σε έντονους περιορισμούς.

Είναι αναμενόμενο ότι οι περισσότεροι θα αντιδράσουν σε οτιδήποτε περιορίζει την ελευθερία, την αυτοδιάθεσή και τις επιλογές τους. Κάποιοι από αυτούς τους περισσότερους που αναμένεται να αντιδράσουν ίσως χρησιμοποιήσουν για την έκφραση της αντίδρασής τους ακόμα και την βία» είπε μεταξύ άλλων.

Care to SHARE?

Looking for something ELSE?

READ MORE QUOTES
Before You Are Good To Go

AMONG A GREAT VARIETY OF THOUGHTS PUBLISHED HERE AS QUOTES,
YOU CAN FIND SOME OF THE
MOST INTERESTING,
MOST HELPFUL
AND
MOST EFFECTIVE ONES,
THAT SUIT YOU AND YOUR NEEDS .
GO FOR MORE EVAN'S QUOTES

Unleash your inner power
with Evan Cat

Don't just wait for a better life, since your better life is already waiting for you.
You only need to
go for it.

EVAN CAT

QUOTES

or else

Get Evan’s Letters

Subscribe for newsletter

GET YOUR FRESH &FREE
WEEKLY LIFE TREAT
NEWSLETTER!
Evan will inspire you every Monday with the latest tips, tools and tactics to improve yourself and your life quality every single day starting just now.

Evan’s emails come with video teachings, analytical explanations, science-backed but made simple strategies to master yourself, your mind and life, crystal clear and practical guidance and highly relatable real-life stories.

You Can Be . You Want

Get In Touch

HONOR YOURSELF

The 11th commandment

by Evan Cat

TOGETHER
WE GET
STRONGER

In Your Own Words

>
Scroll to Top