10 απίθανοι άνθρωποι που αποδεικνύουν πως τίποτα δεν είναι αδύνατο

Οι φυσικές και γνωστικές ικανότητες του ανθρώπινου σώματος είναι γενικά πολύ περιορισμένες. Αλλά οι ψυχολόγοι πιστεύουν ότι ο εγκέφαλός μας ελέγχει αυτά τα όρια συρρικνώνοντας ή επεκτείνοντάς τα. Οι άνθρωποι που ξεπερνούν τα όρια αυτά αποτελούν ζωντανή απόδειξη ότι όλοι οι περιορισμοί δεν είναι παρά μια ψευδαίσθηση. Παρακάτω θα μάθετε τις ιστορίες ανθρώπων που ξεπέρασαν τα όρια του ανθρώπινου σώματος.


#9 Ο Δρ Κατσιούλης έχει IQ 198, το υψηλότερο στον κόσμο

Ο Ευάγγελος Κατσιούλης είναι Έλληνας ψυχίατρος, ψυχοθεραπευτής και ιδρυτής του Παγκόσμιου Δικτύου Νοημοσύνης (World Intelligence Network, WIN), μιας κοινότητας για τους εξαιρετικά ευφυείς. Το μέσο σκορ σε ένα τεστ IQ είναι 100 και οι περισσότεροι άνθρωποι κυμαίνονται μεταξύ 85 και 114. Ο Ευάγγελος Κατσιούλης έχει 198.

Σύμφωνα με τον Ευάγγελο, πιστεύει στη δύναμη του ανθρώπινου νου και ελπίζει να συμβάλει στη διευκόλυνση των εκφράσεών του, να προωθήσει τη δημιουργικότητα, να αυξήσει την παραγωγικότητα και να μεγιστοποιήσει τα εκπαιδευτικά αποτελέσματα, εκτιμώντας τις δυνατότητες των ανθρώπων.

Ημερομηνία: 2018/02/02
Σύνδεσμος αναφοράς: TiLesTwra.com

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top